Review : Herborist Natural Scent Body Spray - Sweet Berries

Minggu, Februari 05, 2017

Hai! Kali ini aku mau review body spray dari salah satu brand lokal yaitu Herborist. Namanya adalah Natural Scent Body Spray. Herborist Natural Scent Body Spray punya beberapa varian antara lain, Musk Vanilla, Blooming Mandarin, Morning Green Tea, Spring Lavender, dan Sweet Berries.

Source : Instagram @herboristnaturalcare

Pilihan aku jatuh pada Sweet Berries. Awalnya aku tertarik sama warna packagingnya. Warnanya pink, cute dan girly banget.
Nah setelah aku coba tester wanginya... Hmmm.... 

Baca juga : Black Jam Original Raw, Bantu Mencegah Penuaan Dini

Aku bahas mulai dari packagingnya dulu yaa.
Bagian Depan Produk


Bagian Belakang Produk 


Seperti kemasan body spray pada umumnya, botolnya bening dengan stiker di bagian depan dan belakang. Ada gambar buah strawberrynya kalau dilihat dari bagian depan botol. Bentuk botolnya agak gendut tapi untuk dibawa kemana-mana di dalam tas juga oke sih karena botolnya plastik, nggak perlu takut pecah. 

Cairannya tidak berwarna dan setelah aku coba semprot, wanginya enak dan fresh. Wangi strawberry plus ada manis-manisnya dan gak terlalu menyengat.
Cocok banget buat kamu yang suka sama pewangi tubuh dengan wangi alami. Karena aku pribadi juga gak suka parfum yang wanginya lebay. Aku lebih suka yang wanginya fruity floral yang cenderung manis lembut kayak wangi buah atau bunga atau wangi wangi bayi gitu. 

Aku lebih suka semprot di badan aku karena langsung berasa seger dan fresh, tapi bisa juga kalau mau semprot di pakaian karena nggak ninggalin noda. 

Ketahanannya bisa sampai 3 atau 4 jam untuk di indoor. Tapi kalau di outdoor dan banyak gerak sih udah bye aja ketahanannya :p

Harganya sekitar Rp. 19.000 - Rp. 25.000. Lumayan terjangkau untuk ukuran 120 ml dan untuk wangi yang seger kayak gini.
Herborist Natural Scent Body Spray ini aku beli di Alun-Alun Indonesia yang ada di Grand Indonesia. Di beberapa supermarket-supermarket besar juga udah ada kok produk Herborist. Atau bisa juga pesan online. Cek www.herborist.co.id ya untuk keterangan akun sosmednya dan list store Herborist.


Will I repurchase it?
Yes!





See You On My Next Post!

With love,






You Might Also Like

82 comment

  1. Hmm, nyobainnya yg berries ya? Daku penasaran sama yg Lavender. Soalnya bnyk perfume yg ngasih aroma lavender tp jatohnya sama kaya obat nyamuk.

    Hope you review it later hue.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Ah iya. Waktu itu sempet nyoba tester yang Lavender juga. Nggak kayak obat nyamuk tapi hampir kayak wangi sabun mandi :D

      Hapus
  2. Aku pengin yang vanilla masa hahaha aku lebih suka wangi vanilla soalnya. Dan... kebetulan parfumku emang lagi abis ehehehe thanks, Kak Manda. :3

    BalasHapus
    Balasan
    1. Musk vanilla lembut juga sih pas aku coba testernya.. tapi lebih favorit aku yang sweet berries, tiw.

      Hapus
  3. Wahh parfumm harum stroberry...
    Aku sukaa..
    Reviewnya juga OK.
    Sip nanti cari ahh

    BalasHapus
    Balasan
    1. Suka strawberry juga ya Ajen? Apalagi kalau dibikin jus. Segeer! #eh 😛

      Hapus
  4. Ih murah ya! Nanti aku coba, ah.

    BalasHapus
  5. Murah yaaaa. Kalau body spray yang di mall-mall gitu kan gak seharga segitu. Di jual bebas di supermarket gak kak?

    BalasHapus
    Balasan
    1. Herborist sekarang udah masuk kayak di supermarket gede gitu kok. Aku beberapa kali liat di Alfamart gede gitu kak. Atau pesen online langsung bisa di official akunnya.

      Hapus
  6. Ini gak dijelasin dapetnya dimana?

    BalasHapus
  7. Waaaa herborist yaaa
    Aku nyoba yg green tea, krn dulu ga tll suka yg var lain, terlalu manis.
    Aku suka yg syeger2, tapi ternyata berries ini kayaknya ena ya,
    Nexttime nyoba ah.

    Tapi kalo body spray aku dah kadung cinta sama body spray sebelah, jd males ganti.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Yang green tea enak ya? Aku juga favoritin body spray lain lagi dari Victoria Body Scent, enak bgt wanginya. Dan dia satu pabrik sama Herborist, sama-sama dari PT. Victoria Care Indonesia

      Hapus
  8. Hickssss vanila nya musk vanilla ya. Aku suka banget wangi vanila, nyari yang murni vanila kaya lilin di ikea ga ada. Eh tapi nanti aku coba beli juga ah ini. Siapa tau juga lembut enak

    BalasHapus
    Balasan
    1. Banyak yang favoritin wangi vanilla ya ternyata. Selamat mencoba :)

      Hapus
  9. Aku belum pernah nyoba ini. Bolehlah nanti kalau kebeli pas belanja bulanan. Hihi

    BalasHapus
  10. Packingnya manis....
    Tapi aku krg suka sama parfum bau buah. hidungku aneh, hihihi

    BalasHapus
    Balasan
    1. Lebih sukanya yang gimana? Citrus atau kayak semacam coklat gitu?

      Hapus
  11. Saya suka aroma mangga gedong gincu..Harum sekali..

    BalasHapus
    Balasan
    1. Mangga gedong mah gak cuma enak dicium juga kak tapi dikonsumsi. Haha

      Hapus
  12. Aromanya ciwi ciwi bangets ya. Bikin cowo cowo pada betah duduk disebalahnya. Hayummmmm

    BalasHapus
  13. Yang musk vanilla, yang warna apa yah Mba, kata orang aku cocok pake wewangian musk.

    BalasHapus
  14. Herboris ini merk scrub itu bukan, Manda..?

    Ga ada versi mungilnya yaa...buat tester.
    Huaahha...

    BalasHapus
    Balasan
    1. Iyaa ada body scrubnya, ada body butternya, dan lain-lain. Skin care lengkap :3 Huaa versi mungil gak ada.

      Hapus
  15. wouw brand lokal? Keren... suka juga sama kemasannya, coba mampir webnya ah. siapa tahu tertarik n cocok

    BalasHapus
    Balasan
    1. Iya kak. Kalo udah tertarik dan cocok siapatau bisa jadian :3

      Hapus
  16. aduh cin, aku pingin juga nih rasa vanilla. lumayan nih cin

    BalasHapus
  17. murah yaaa. yang wangi greentea lembut gak sih wanginya? soalnya aku suka wangi2 bayi yang lembut gitu tp bosen pake parfum bayi terus soalnya gak tahan lama, jadi mau nyoba parfum lain tp takut wanginya terlalu nyengat.

    BalasHapus
    Balasan
    1. Green tea gak terlalu menyengat juga kok wanginya. Tapi aku tetap favorit si sweet berries ini hihi

      Hapus
  18. Untuk bukti pencairan W / A: +6281617538564
    Nama ******* Neni Syahir
    kota: ******** Bandung
    jumlah pinjaman: ****** Rp5,5 miliar
    suku bunga: ******* 1%
    @Twitter ikuti sekarang: *********** @AasimahaLoan

    Saya adalah korban penipuan di tangan kreditor palsu. Saya kehilangan sekitar Rp.65.000.000 karena saya membutuhkan modal besar Rp. 5,5 miliar. Saya hampir mati, saya tidak punya tempat untuk pergi dan bisnis saya hancur, dan dalam proses itu saya kehilangan suami saya. Saya tidak tahan lagi. 4 November 2019, saya bertemu dengan seorang teman lama di sebuah restuarant di Bandung yang memperkenalkan saya kepada seorang ibu yang baik, Ny. AASIMAHA ADILA MEMILIKI PERUSAHAAN PINJAMAN, yang akhirnya membantu saya dengan pinjaman besar untuk membayar hutang bank saya. Tolong, bantu saya untuk berterima kasih kepada ibu-ibu Muslim yang memberikan perusahaan pinjaman besar milik sendiri, pemilik pabrik dan individu pribadi untuk meningkatkan kehidupan dan bisnis mereka. Saya juga ingin menggunakan kesempatan ini untuk menasihati sesama orang Indonesia. Jika Anda menginginkan pinjaman modal besar, Anda dapat menghubungi mereka dan melihat situs web mereka. Anda perlu tahu bahwa ada banyak scammer di blog ini yang tidak memiliki situs web di Google map. perusahaan pinjaman resmi AASIMAHA ADILA AHMED LOAN memberi saya pinjaman Rp5,5 miliar dengan tingkat bunga sangat rendah untuk 1% seiring pinjaman jangka panjang dengan persetujuan cepat dan pencairan darurat. Jika Anda menginginkan kapita investasi yang besar dan Anda ingin membayar hutang Anda, segera terapkan dan berbahagia seperti banyak orang di sini.
                                          Batas aplikasi di bawah ini

    E-mail: *******aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    WhatsApp ::: ************ + 447723553516
    Email saya; ***************** nenisyahir@gmail.com

    BalasHapus
  19. Saya Anita dari Malaysia, saya mencurahkan waktu saya di sini karena janji yang saya berikan kepada Ny. Deborah Avant yang kebetulan adalah Allah mengirim pemberi pinjaman online dan saya berdoa kepada Allah untuk memberkati dia hari ini.

    Beberapa bulan yang lalu saya melihat komentar yang diposting oleh seorang wanita bernama Nesty Binti Steven dan bagaimana dia telah scammed meminta pinjaman online, menurut dia sebelum ALLAH mengarahkannya ke Mrs. Deborah Avant.
    Email: (avantloanson@gmail.com)
    WhatsApp: +6281334785906

    Saya memutuskan untuk menghubungi Steven Nesty Binti untuk mengkonfirmasi apakah itu benar dan untuk membimbing saya tentang cara mendapatkan pinjaman dari Nyonya Deborah, dia mengatakan kepada saya untuk menghubungi Lady. Saya bersikeras bahwa dia harus memberi tahu saya proses dan kriteria, katanya sangat mudah dari Ny. DEBORAH, yang perlu saya lakukan adalah menghubunginya, mengisi formulir dan mengirimkannya kepadanya, mengirimnya scan identitas saya. kartu, kemudian mendaftar dengan perusahaan setelah itu saya akan mendapatkan pinjaman saya. . Lalu saya bertanya, bagaimana Anda mendapatkan pinjaman Anda? Dia menjawab itu semua yang telah dia lakukan, yang sangat mengejutkan.

    Saya menghubungi Mrs. Deborah Avant dan saya mengikuti instruksi dengan hati-hati, saya memenuhi persyaratan mereka dan pinjaman saya disetujui, tetapi sebelum pinjaman dipindahkan ke akun saya, saya diminta membuat janji untuk membagikan kabar baik tentang Mrs. DEBORAH AVANT dan itulah mengapa Anda melihat posting ini hari ini untuk kejutan terbesar saya, saya menerima pinjaman saya sebesar Rp400.000.000,00. Jadi saya menyarankan semua orang yang mencari sumber tepercaya untuk mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Mrs. DEBORAH AVANT via
    email: (avantloanson@gmail.com) atau
    WhatsApp: +6281334785906
    untuk mendapatkan pinjaman yang dijamin, Anda juga dapat menghubungi saya di Email saya: (lansamanita@gmail.com)

    BalasHapus
    Balasan


    1. I Lost my Money to scammers but not anymore

      Well, who would have believed this. When I saw a comment

      by one Allison babara, I thought it was one of the Scammers

      ways to convince someone. Looking at his comment, I saw

      an element of doubt since he was telling stories. Well I did it

      50/50 which means I can’t lose my money to any scammer

      again. I contacted the email on the testimony of Allison?

      Babara securehackers01@gmail.com and I was

      replied immediately. I was shocked but I didn’t lose my stand.

      I asked them to give me proof to be sure they are not

      scammers like others that I have met before and they sent me

      a proof. Then I requested to get my card which they sent to

      me in Germany in just 3 days. Am happy now because I have?

      recovered my cash I lost to scammers. My first withdrawal?

      was $10,000 and I couldn’t believe my eyes until I confirmed?

      their word which says that I can withdraw up $63,000 in a

      month. secureblankatmSolution? are real because I got my?

      card in just 3 days when I requested for one. Contact their

      mail (securehackers01@gmail.com ) for yours. They

      didn’t scam me.

      Morris mabel is my name and if you are scared, please reach

      me through my mail dasinator02@gmail.com

      Hapus
  20. "wa-Alaikumussalam wa-Rahmatullah,"
                                   CERITA KEHIDUPAN BENAR

    Saya terkenal sebagai Mikhail Irfan Aqil seorang bapa, suami, saudara lelaki dan rakan saya dari (Putrajaya) Malaysia dan saya telah mengalami banyak tekanan kewangan dan tidak ada yang dapat meminjam wang saya untuk menyelesaikan projek perniagaan saya bermula beberapa bulan lalu . Saya telah ditipu oleh beberapa agen palsu yang mendakwa mereka dapat membekalkan saya dengan bahan mentah untuk pengeluaran

    Saya menjadi fraustrasi dan jika tidak untuk isteri saya, saya akan melakukan perbuatan bunuh diri kerana kesakitan itu terlalu banyak dan semua harapan hilang yang membuat saya mula hidup dari awal lagi dan ia tidak mudah sehingga saya bertemu ONE BILION RISING FUND sebuah syarikat pinjaman

    Saya memutuskan untuk memohon pinjaman selepas saya menghubungi penguji syarikat yang sebenarnya memberi saya harapan dan memberitahu saya tidak takut bahawa syarikat itu akan meminjamkan wang saya selagi saya boleh memberikan mereka requiremet yang merupakan beberapa maklumat peribadi dan saya lakukan jadi selepas saya melalui semua proses yang mereka meminjamkan wang mereka kemudian memberitahu saya bahawa saya telah dijumpai layak untuk pinjaman dan diminta untuk menunggu dan kejutan saya geatest saya mendapat dikreditkan dan ini membuat hidup saya lebih baik hidup dan dan sangat berterima kasih kepada Allah, Isteri saya dan kepada

    ONE BILLION RISING FUND
    GMAIL "" "" "onebillionrisingfund@gmail.com

                          UNTUK MENGHUBUNGI AKU
    Mikhail Irfan Aqil
    mikhailirfanaqil@gmail.com
    IG :: Mikhail Irfan
    RM::100.000.00
    TEL::+60142260128

    BalasHapus
  21. RAMADHAN / COVID-19 PINJAMAN PEMBERDAYAAN, MEI 2020

    Di RIKA ANDERSON LOAN COMPANY, kami menawarkan semua jenis bantuan keuangan untuk semua individu, suku bunga kami adalah 1% per tahun. Kami juga memberikan saran dan bantuan keuangan kepada kami, klien dan pelamar. Jika Anda memiliki proyek yang baik atau ingin memulai bisnis dan memerlukan pinjaman untuk segera membiayainya, kami dapat mendiskusikannya, menandatangani kontrak, dan kemudian mendanai proyek atau bisnis Anda untuk Anda bersama dengan Bank Dunia dan Bank Industri.

    Kategori Bisnis

    Bisnis Merchandising.
    Bisnis manufaktur
    Bisnis Hibrid.
    Kepemilikan tunggal
    Kemitraan.
    Perusahaan.
    Perseroan terbatas.
    pinjaman pribadi.
    pinjaman investasi.
    Pinjaman Pinjaman.
    Kredit kepemilikan rumah.

    PERUSAHAAN PINJAMAN
    Situs web: rikaandersonloancompany.webs.com
    Email: rikaandersonloancompany@gmail.com
    Panggilan Saluran Bantuan Layanan Pelanggan: +1(323)689-3663
    Layanan Pelanggan Whatsapp: +13236893663
    Facebook: Rika Anderson Alfreda
    Instagram: Rikaandersonloancompany.alfred
    Twitter: #Rikaanderson
    Kantor Pusat: 228 Park Ave S, New York, NY 10003-1502, AS
    Pajak / CAC /: 1095/0730/2028
    Mahkamah Agung Kabupaten New York, NY9016 34001

    BalasHapus
  22. Hi! I wish to say that this post is amazing, well written and come with approximately all important infos. I’d like to peer extra posts like this . Here is my homepage; tecteem.

    BalasHapus
  23. Heyecan verici escort anlarını yaşamak için ankara escort sitesine uğrayın: ankara escort - ankara escort - ankara escort - ankara escort - ankara escort - ankara escort - ankara escort - ankara escort - bayanlarankara.net

    BalasHapus
  24. BAGAIMANA SAYA MENDAPAT PINJAMAN SAYA DARI PERUSAHAAN BESAR INI

    Halo teman-teman sekalian, saya Kuwat Wibawa, saat ini tinggal di Surabaya. Saat ini saya seorang janda dengan tiga anak dan saya terjebak dalam situasi keuangan pada April 2020 dan saya perlu membiayai kembali. bayar tagihan saya dan perbesar bisnis. Saya mencoba mencari pinjaman dari berbagai perusahaan pinjaman baik swasta maupun perusahaan tetapi tidak pernah berhasil, dan sebagian besar bank menolak kredit saya, jangan menjadi mangsa para penjahat di luar sana yang menyebut diri mereka pemberi pinjaman uang, mereka semua scam, yang mereka inginkan hanyalah uang Anda dan Anda tidak akan mendengar kabar dari mereka lagi mereka telah melakukannya kepada saya lebih dari dua kali sebelum saya bertemu dengan Nyonya Helen Wilson. Setelah ditipu sebesar Rp 16 juta oleh para scammer, saya semakin terlilit hutang dan saya menjadi sangat putus asa untuk mendapatkan pinjaman.

    Jadi saya berdiskusi dengan teman saya Asmaul, dia adalah seorang Perawat dan memiliki pengalaman serupa. Dia kemudian memperkenalkan saya kepada Ny. Helen Wilson, pemberi pinjaman di perusahaan tersebut. Teman saya meminta saya untuk melamar dari ibu Helen, saya memberanikan diri dan menghubungi Bu Helen, mengisi formulir aplikasi pinjaman. Semuanya berjalan lancar dan yang paling menarik adalah pinjaman saya ditransfer kepada saya dalam waktu 24 jam jadi saya akan menyarankan Anda untuk menghubungi Ibu Helen jika Anda tertarik untuk mendapatkan pinjaman dan Anda yakin dapat membayar kembali. hubungi dia melalui email ……… (helenwilson719@gmail.com) atau melalui WhatsApp; +1-585-326-2165. Tidak ada pemeriksaan kredit, tidak ada cosigner dengan hanya suku bunga 2% dan rencana pembayaran kembali yang lebih baik dan jadwal jika Anda harus menghubungi perusahaan mana pun dengan referensi untuk mendapatkan pinjaman tanpa agunan kemudian hubungi Ny. Helen Wilson hari ini untuk pinjaman pasti Anda, dijamin 100%.

    Mereka menawarkan semua jenis kategori pinjaman mereka

    Pinjaman jangka pendek (5_10 tahun)
    Pinjaman jangka panjang (20_40)
    Pinjaman berjangka media (10_20)
    Mereka menawarkan pinjaman seperti
    Pinjaman perumahan ............., Pinjaman usaha ........ Pinjaman mobil .......
    Pinjaman pelajar .........., Pinjaman awal .......
    Pinjaman Real Estat ......., Pinjaman Perusahaan ....... dll
    Email .......... helenwilson719@gmail.com
    WA: +1-585-326-2165
    Ketika datang ke krisis keuangan dan pinjaman maka Helen Wilson keuangan adalah tempat untuk pergi tolong katakan padanya saya Tuan Kuwat Wibawa mengarahkan Anda dan Anda juga dapat menghubungi saya melalui email saya (kuwatwibawa1@gmail.com)

    BalasHapus

  25. GET RICH WITH THE USE OF BLANK ATM CARD FROM
    (besthackersworld58@gmail.com)
    Has anyone here heard about blank ATM card? An ATM card that allows you to withdraw cash from any Atm machine in the world. No name required, no address required and no bank account required. The Atm card is already programmed to dispense cash from any Atm machine worldwide. I heard about this Atm card online but at first i didn't pay attention to it because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got the card from guarantee Atm card vendor. We both went to the ATM machine center and confirmed it really works, without delay i gave it a go. Ever since then I’ve been withdrawing $1,500 to $5000 daily from the blank ATM card & this card has really changed my life financially. I just bought an expensive car and am planning to get a house. For those interested in making quick money should contact them on: Email address : besthackersworld58@gmail.com or WhatsApp him on +1(323)-723-2568

    BalasHapus
  26. Please which online store can i get them from ... I love pef... Nice Post you can visit my site too

    BalasHapus
  27. https://www.royaltykitten.com/hairless-cats-for-sale-near-me/
    https://www.royaltykitten.com/sphynx-cat-breeders-near-me/
    https://www.royaltykitten.com/hairless-cats-for-sale/
    https://www.royaltykitten.com/sphynx-breeders/

    BalasHapus
  28. How are Sphynx cats with other pets?
    This is hard to answer. Generally, as a breed and given how affectionate they are I would say you have a better chance of a Sphynx cat getting along with other pets than a different breed of cat. But then each one is different and may or may not like any given pet or person. https://www.royaltykitten.com/
    sphynx cats for sale
    They definitely do not like to be alone, that was one of the reasons we got two. So it is always good for them to have a buddy if you are going to be away at work all day. https://www.chihuahuapuppiesforsale1.com/
    Sphynx kittens for sale, sphynx kittens for sale $500

    BalasHapus
  29. I absolutely agree with the above. In addition, I would encourage using a service like sphynx kittens for sale, chihuahua puppy for sale breeding as a hobby after my mom passed away because they were her favorite pets. chihuahua puppies for sale, sphynx cat for sale near me

    BalasHapus
  30. Totally loved your article. Looking forward to see more more from you. sphynx cat for sale Meanwhile feel free to surf through my website while i give your blog a read. chihuahua puppies for sale near me Are you also lokking to adopt chihuahua puppies sphynx kitten for sale, teacup chihuahua for sale

    BalasHapus
  31. Usually I never comment on article but your article is so convincing that I never stop myself to Real Leather. chihuahua puppy for sale near me best chihuahua puppies for sale hairless cats for sale Despite the fact that they are very intelligent, am finding it very difficult getting them to mate chihuahua for sale
    chihuahua for sale near me

    BalasHapus
  32. https://www.royaltykitten.com/sphynx-kittens-for-sale
    https://www.royaltykitten.com/sphynx-kittens-available/
    https://www.royaltykitten.com/sphynx-for-sale/
    https://www.royaltykitten.com/black-sphynx-kitten/
    https://www.royaltykitten.com/sphynx-kitten-near-me/

    BalasHapus
  33. The breed became very popular in the early 1900s, and in 1913 and 1914, https://oneshoppharmacy.com they were among the 10 most popular entries in the Westminster Kennel Club Show. During World War I, however, the breed fell on hard times in the U.S. and England because they were poodle for sale closely associated with Germany. Dachshund owners sometimes were called traitors and their dogs stoned. After
    World War I, some U.S. breeders dachshunds for sale imported some Dachshunds from Germany and the breed started to become popular once again. The breed faced a similar fate during World War II, but not nearly so severely as during World War I.
    In the 1950s, Dachshunds became one of the most popular family dogs in the U.S. again, a status they have enjoyed ever
    since. While Dachshunds mini dachshund puppy for sale rarely are used as hunting dogs in the U.S. or Great Britain, in other parts of Europe, especially France, they still are considered hunting dogs. mini dachshund puppies for sale Dachshunds also love a challenge, and as long as you incorporate plenty of opportunities to chase and find things, you’ll miniature dachshund for sale have a happy dog.These dogs love their human parents, and really don’t want them to leave.

    BalasHapus
  34. Dachshunds are bred and shown in two sizes: Standard and Miniature. https://www.cutespupsforsale.com/ Standard Dachshunds of all varieties (Smooth, Wirehair, and Longhair) usually weigh between 16 and 32 pounds. Miniature Dachshunds of all varieties weigh 11 pounds and under at teacup poodle for sale maturity. Dachshunds that weigh between 11 and 16 pounds are called Tweenies. Some people who breed exceptionally small Dachshunds advertise them as Toy Dachshunds, but this is purely a poodles for sale marketing term, not a recognized designation. He's bred for perseverance, which is another way of saying that he can be stubborn. Dachshunds have a reputation for being dachshund puppies sale entertaining and fearless, but what they want most is to cuddle with their people. Longhairs are calm and quiet, and Smooths have dachshund for sale a personality that lies somewhere in between. Some Mini Dachshunds can be nervous or shy, but this isn't correct for the breed. Avoid puppies that show these characteristics.Like every dog, Dachshunds need early socialization-exposure to many different people, dachshund puppies for sale near me sights, sounds, and experiences-when they're young. Socialization helps ensure that your Dachshund puppy grows up to be a well-rounded dog. .

    BalasHapus
  35. The dachshund was bred in Germany hundreds of years ago to hunt badgers. https://www.poodlespring.com/ "Dach" means badger and "hund" means dog. The three varieties of dachshund, smooth-, Dachshund puppies for sale wire-,and long-coated, originated at different times. The smooth was the first and arose from a mixture of a miniature French pointer and a pinscher. The breed also comes in two sizes: standard and miniature, with the standard the original size.
    The dachshund has short, strong legs that enable the dog to dig out prey and go inside burrows. Larger versions of the breed were used to chase deer or fox. Smaller dachshunds Dachshund puppy for sale were bred for hunting hares and ferrets.
    The breed is still used for hunting, primarily in Europe, nine in dachshunds puppies for sale ches in height.All three types are known
    The dachshund's coat may be shades of red, black, chocolate, white or gray. Some have tan markings or are spotted or dappled. Dachshunds live about 12 to 15 years. toy poodle for sale espite their size, dachshunds are known for their courageous nature and will take on animals much larger than themselves. Some may be aggressive toward strangers and other dogs.
    As family dogs, dachshunds are loyal companions and good watchdogs. They are good with children if treated well. They can be slightly difficult to train.
    Some dachshund fanciers say there are personality differences among the different varieties of the breed. For instance, the long-coat dachshund is reportedly calmer teacup poodles for sale than the smooth-coat variety,

    BalasHapus
  36. The Poodle is one of the most popular dogs in the world and is in fact one of the oldest pure bred dogs. These dogs originated in Germany and were originally bred to be a working and gun dog that made the perfect hunting dog. The Poodle has a waterproof coat and great retrieving talents.
    miniature poodle for sale
    Nowadays, this breed is more known as a lapdog rather than a working dog. They are bred in smaller breeds so that more people can enjoy having a Poodle as a best friend. toy poodle for sale near me The Teacup variation of this breed has been selectively bred from the Toy Poodle and must be under 9 inches in height and Their exercise needs are not great, although they do get bored very easily and do not like to be left alone. If they are left alone for too long they willless than 6 pounds in weight to qualify as a Teacup. poodles for sale near me The temperament of the Teacup Poodle is very similar to that of the Standard Poodle. They are extremely loving and make great companions for everyone, including individuals, families and the elderly. Because of their size, too, they fit into many different environments and will do well in apartments and in city living and https://www.cutespupsforsale.com/ also in large homes in the country or in open-spaced environments.begin to suffer from separation anxiety and exhibit destructive behaviors. A socialization class from a young age can help this, but you also shouldn’t purchase a Teacup Poodle if you are not going to be able to be with them for a large portion of the day.

    BalasHapus
  37. I love what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the excellent works guys I’ve you guys to my own blogroll.
    ragdoll kittens for sale near me


    Hi, of course this piece of writing is actually fastidious and I have learned lot
    of things from it concerning blogging. thanks.
    ragdoll kitten near me

    https://thegorgeousdoodles.com/
    https://www.fluffyhavanese.com/
    https://www.pomeranianpuppiesforsales.com/
    https://thegorgeousragdolls.com/

    BalasHapus
  38. At this time I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming over again to read further news
    ragdoll cat for sale


    Usually I don’t read post on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to try and do it!
    Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.
    ragdoll cats for sale

    Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I may come back once again since I saved as a favorite it.
    Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue
    to guide others.
    aussiedoodle for sale

    Wonderful article! That is the kind of info that are supposed to be shared around the net.
    Shame on the seek engines for now not positioning this publish upper!
    Come on over and discuss with my website . Thank
    you =)
    bernedoodles for sale

    What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads.
    I hope to give a contribution & help different users like its aided me.
    Good job.
    goldendoodle for sale

    BalasHapus
  39. Generally I don’t learn post on blogs, but I would like
    to say that this write-up very pressured me to try and do so!
    Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite
    great article.
    ragdoll kitten for sale


    whoah this blog is excellent i love studying your articles.
    Keep up the good work! You recognize, lots of individuals are looking around for thisinfo, you could help them greatly.
    ragdoll kittens for sale


    Good post. I certainly love this website.
    Continue the good work!
    mini goldendoodle for sale

    Hey! I’m at work browsing your blog from my new iphone
    3gs! Just wanted to say I love reading through your blog
    and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!
    mini bernedoodle puppies for sale

    I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding
    expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!
    mini aussiedoodles for sale

    BalasHapus
  40. Hey! are using WordPress for your blog platform?

    I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding
    expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!
    doodle puppies


    Thank you for the good writeup. It in reality was a enjoyment account it.

    Look complicated to far introduced agreeable from you!
    By the way, how could we communicate?
    aussiedoodle puppies for sale


    Good post. I certainly love this website.
    Continue the good work!
    bernedoodle puppies for sale


    Hey! I’m at work browsing your blog from my new iphone
    3gs! Just wanted to say I love reading through your blog
    and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!
    goldendoodle puppies for sale

    BalasHapus
  41. Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your further
    write ups thanks once again
    pomeranian puppies for sales


    This information is invaluable. Where can I find out more?
    pomeranian for sale


    This is the right webpage for anyone who hopes to understand this topic.
    You realize a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really would want to…HaHa).
    You definitely put a fresh spin on a topic that’s been discussed for a long
    time. Great stuff, just excellent!
    teacup pomeranian for sale near me


    It’s amazing to pay a quick visit this website and
    reading the views of all colleagues concerning this article,
    while I am also zealous of getting familiarity.
    pomeranians for sale near me


    I take pleasure in, result in I discovered exactly what I used to be taking a look
    for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice
    day. Bye
    pomeranian teacup for sale

    BalasHapus
  42. Ahaa, its nice dialogue about this piece of writing at this place at this webpage,
    I have read all that, so at this time me also commenting here.
    havanese dogs for sale

    Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I am going to revisit yet
    again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to
    change, may you be rich and continue to help other people.
    havanese puppies for sale


    I used to be suggested this website by means of my cousin. I’m now not sure whether
    this submit is written by him as nobody else know such detailed approximately my problem.
    You’re incredible! Thanks!
    teacup havanese puppy


    Hi my family member! I want to say that this
    post is awesome, nice written and include almost all
    important infos. I’d like to peer more posts like this
    chocolate havanese puppy for sale


    Hello, constantly i used to check blog posts here early in the
    daylight, since i like to find out more and more.
    havanese puppy for sale

    BalasHapus
  43. you will need support or suggestions, write me privately.
    I interested in your implementation/use case.
    the best kera4d
    Togel2win

    BalasHapus
  44. Thanks for this article.https://penshuttle.com/5-powerful-importance-of-marriage-counseling/

    Can you send me mail on gismedianigeria@gmail.com

    BalasHapus





  45. I simply stumbled upon your weblog and desired to say that I have really enjoyed surfing your blog articles.
    Positive site, where did u come up with the info on this uploading?
    yorkie puppies for sale
    teacup yorkie puppies for sale
    yorkies for sale
    yorkie for sale
    yorkshire terrier for sale
    yorkie puppy for sale
    teacup yorkies for sale
    teacup yorkie for sale
    yorkie teacup for sale

    BalasHapus


  46. This Blog Is really informative for us. Thanks For sharing this blog.
    Hii this is my first time visiting this web page this blog is really informative for me.
    teacup chihuahua for sale
    chihuahua puppies for sale
    teacup chihuahua puppies for sale
    chihuahua for sale
    teacup chihuahuas for sale
    tea cup chihuahua for sale
    chihuahua for sale near me
    applehead chihuahua for sale
    apple head chihuahua for sale
    https://www.yorkiespuppiessale.com/

    BalasHapus
  47. Heya i'm for the first time here. I came across this board and I find
    It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back
    and help others like you aided me.
    yorkies for sale near me
    yorkie for sale near me
    yorkie puppies near me
    yorkies near me
    yorkshire terrier for sale
    yorkie puppy for sale near me
    yorkie puppies for sale near me
    teacup puppies for sale near me
    teacup yorkie for sale
    https://www.chihuahuapuppiesforsale1.com/

    BalasHapus


  48. Thanks very much for sharing an amazing content with us. we really do appreciate.
    teacup yorkies for sale
    teacup yorkies for sale near me
    yorkie teacup for sale
    yorkie puppies for sale
    yorkie puppy for sale
    teacup yorkie for sale
    yorkie for sale near me
    teacup yorkie near me
    teacup yorkie for sale near me
    Nice Post..Thanks for sharing this useful information! This is really interesting information to read.
    https://www.newdaypuppies.com/

    BalasHapus
  49. https://www.myppuphouse.com/
    https://www.yorkiespuppiessale.com/
    https://www.myppuphouse.com/teacup-maltese-puppies-for-sale/
    https://www.myppuphouse.com/teacup-maltipoo-puppies-for-sale/
    https://www.myppuphouse.com/teacup-pomeranian-puppies-for-sale/
    https://www.myppuphouse.com/teacup-poodle-puppies-for-sale/
    https://www.myppuphouse.com/teacup-shih-tzu-puppies-for-sale/
    https://www.myppuphouse.com/teacup-yorkie-for-sale/
    https://www.newdaypuppies.com/

    BalasHapus
  50. Great work done by the owner of this website. Keep writing . Do you Know how to apply for Turkish Visa ? The applying process is very simple and it is totally done on the online base . now no need to do any physical paperwork.

    BalasHapus

Like us on Facebook

Part Of

Warung Blogger Blogger Perempuan Indonesian Female Bloggers Jakarta Beauty Blogger Chu-One Network Mama Daring