}

30/12/2013

TUENTIWAN mndalicious birthday giveaway

Kyaaaaa......... TUENTIWAN! 
I wanted to share a little happiness on my birthday.
I am going to give away gifts for 5 lucky winners! 
This giveaway is open for men and women. Sooooo............ Are you ready? 


I would be very happy if you participated! :))


---THE PRIZES---
(1) AWESOME BOOKS! DIGITAL LOVE BY KANCUT KEBLENGER AND KISAH HANTU-HANTU CINA BY LAFCADIO HEARN ( PENERBIT : BUKUNE)
 
(2) VARIOUS KINDS OF ACCESSORIES! (BRACELET, NECKLACE, SUNGLASSES AND MANY MORE) BY KIYOCHIC SHOP

(3) SHOPPING VOUCHER IDR 50.000 BY GO GO GIRL FASHION
(4) SHOPPING VOUCHER IDR 50.000 BY ROSEMARY ROOM
(5) PULSE VOUCHER IDR 15.000
---HOW TO PARTICIPATE AND WIN---
1. Follow account twitter @mndalicious dan follow blog ini.
(kalau tidak punya blog, kamu bisa follow menggunakan account yahoo atau twitter kamu)
 Caranya : 



2. Deskripsikan diri aku dalam 5 kata (boleh menggunakan Bahasa Indonesia, Bahasa Inggris maupun keduanya)
3. Jawab satu pertanyaan berikut : tanggal, bulan dan tahun berapa postingan pertama di blog ini?
(clue : stalk my blog archive on right sidebar)
4. Pilih satu hadiah yang kamu inginkan. nomor (1), (2),
(3), (4) atau (5)
5. Tulis di kotak komentar di bawah postingan ini dengan format sbb :
Describe Amanda : 
Answer : 
Twitter Account :
Name : 
Email :
Prize I Want : 

Contoh :
Describe Amanda : .... , ...., ...., ...., ....,
Answer : 01/01/2001
Twitter Account : @mndalicious
Name : Amanda Desty Yunistyani
Email : amanda_DY@yahoo.co.id
Prize I Want : (3)
(kalau tidak punya blog, kamu bisa komen dengan akun anonim asalkan formatnya benar seperti contoh diatas)
    
Other Rules :
- Jika memilih hadiah (3) kamu harus follow account twitter @3GFashion
- Jika memilih hadiah (4) kamu harus follow account twitter @RosemaryRoom

- Giveaway berlangsung tanggal 30/12/13 sampai tanggal 14/01/14
- Pengumuman pemenang tanggal 15 Januari 2014

P.S : kalau ada yang tidak paham atau kurang jelas mengenai giveaway ini, kamu bisa tanya melalui mention via Twitter : @mndalicious atau Line dengan id : mndalicious
   


---GOOD LUCK---


-------------------------------------------------




---CLOSED---

62 comments:

  1. Describe Amanda : Fashionable, Beautiful, Smart, Creative, Inspiring.
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @GayatriAprilia
    Name : Aprilia Gayatri
    Email : apriliagayatri0@gmail.com
    Prize I Want : (2)

    ReplyDelete
  2. Describe Amanda : Girly, fashionable, friendly, creative, and inspiring
    Answer : 30/12-2010 (Happy Anniversaty 3year of
    your blog, and Happy Birthday to you:*)
    Twitter account : @rifauf
    Name : Rifa Ulfah
    Email : rifaulfah2@gmail.com
    Prize I want : (1)

    ReplyDelete
  3. Describe Amanda : Kreatif , Inovatif, Fashionable, Kece, Unyu
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @iffaps
    Name : Iffa Karina Permatasari
    Email : arinaiffa@gmail.com
    Prize I Want : (1)

    ReplyDelete
  4. Describe Amanda : Gaul, modis, generous, kreatif, baikhati
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @tizza_tizzy
    Name : Rahmasiwi Tiza H
    Email : Rahma.tiza@yahoo.co.id
    Prize I Want : (2) Accessories

    ReplyDelete
  5. Describe Amanda : Model, Cantik, Blogger, Desainer, Fashionable
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @si_wel
    Name : Aji Riyantani
    Email : adjie.dsc@gmail.com
    Prize I Want : (1) Book

    ReplyDelete
  6. Describe Amanda : Inspiring, fashionable, smart, pretty and perfect
    Answer : 30/12/10
    Twitter account :@hana_fauzyh
    Name :Hana Fauziyyah
    Email :hana.fauziyyah22@gmail.com
    Prize I want : (1)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Describe Amanda: Blogger, Creative, Smart, Fashionable, and Friendnly
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @putriimayaa
    Name : Putri Maya Sari
    Email : putrimssihaloho@yahoo.com
    Prieze I Want : (2)

    ReplyDelete
  9. Describe Amanda : Gorgeous, Girly, Catchy, Sweet, Keen-witted
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @arifabdurahman
    Name : Arif Abdurahman
    Email : arif.abdurahman@gmail.com
    Prize I Want : 4

    ReplyDelete
  10. Describe Amanda: girly, creative, poni, unik, fashionista
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Accout : @rainhanifa
    Name : Imaniar Hanifa
    email : rainhanifa@gmail.com
    Prize I want : (5)

    ReplyDelete
  11. Describe Amanda : beauty inside&outside, super baik (walaupun ga prnah ketemu), fashionable, creative, a hardworker
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @clrnta
    Name : Clarinta Davina Tarigan
    Email : clrnta@gmail.com
    Prize I Want : 4

    ReplyDelete
  12. Describe Amanda : Kreatif, unyu, modis, penyayang, inspiratif.
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @dausst
    Name : Dauz Rahmat
    Email : dauz.rahmat@gmail.com
    Prize I Want :

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prize I Want : 5, biar antimainstream :3 *bukanjomblo*

      Delete
  13. Describe Amanda : lucu, unik, lucky, gaul, tembem
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @rambun14
    Name : Rambun Pamenan
    Email : rambun14@gmail.com
    Prize I Want : (1)


    Btw, selamat ulang tahun ya kak, semangat terus ngeblognya, ngemodelnya, ngecakepnya dan nge-nge lainnya~
    Jadi pengen gambarin lagi, tapi ntar deh, nyusul yes :p

    ReplyDelete
  14. DESCRIBE AMANDA: eye-catchy, fashionable, multi-talented, kind, wow.
    ANSWER: 30 desember 2010
    TWITTER ACCOUNT: @raniskan
    NAME: raniska nurhaman
    EMAIL: raniskan@gmail.com
    PRIZE I WANT: (2)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. describe amanda : fashionable,lovable (because you are so beautiful and friendly),inspiring,confidence,kreatif
    answer : kamis 30 desember 2010
    twitter account : @dekmeggha
    name : Mega Rahayu
    email : meggharahayu@gmail.com
    prize i want : 1

    ReplyDelete
  17. Describe Amanda : Humble, Fashionable, Funny, Girly, Friendly
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @erinajulia
    Name : Erina Julia
    Email : erinajulia12@gmail.com
    Prize I Want : 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. gayysss @mndalicious :3 happy bday cantik :*
      *ucapin lagi*

      Delete
  18. Describe Amanda : fasionable, kece , good-looking, confident, friendly,
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @riskiantropus
    Name : Rizkiatul Mufarihah
    Email : chikchikamn@yahoo.com
    Prize I Want : (1)

    ReplyDelete
  19. Describe Amanda : Young, pretty, smart
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @titis_blog
    Name : Titis Ayuningsih
    Email : titisyakuyaya@yahoo.com
    Prize I Want : 4

    Thank you ^^

    ReplyDelete
  20. Describe Amanda : Manusia, Perempuan, Hidup, Bernafas, Cantik
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @asysyifaahs
    Name : Asy-syifaa Halimatu Sa’diah
    Email : asysyifaahs@yahoo.com
    Prize I Want : (1) AWESOME BOOKS! DIGITAL LOVE BY KANCUT KEBLENGER AND KISAH HANTU-HANTU CINA BY LAFCADIO HEARN ( PENERBIT : BUKUNE)

    Thanks :)

    ReplyDelete
  21. Describe Amanda : percaya diri, gaul, kece, narsis, keren
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @NSMia
    Name : Zaitun Hakimiah NS
    Email : zaitun_hakimiah@yahoo.com
    Prize I Want : (1)

    Thank you ^^

    ReplyDelete
  22. Describe Amanda: Teenager's Simple Fashion (but the other side you're) Energic woman
    Answer: 30 Desember 2010
    Twitter Account: @dininurainii
    Name: Dwi Dini Nuraini
    Email: dininurainidn@yahoo.co.id
    Prize I Want: 1

    Btw happy birthday ka mandaa;) always be happy yaa. tetep unik, energik pokonya u look great w/ ur simple fahion kaak! God bless us B)

    ReplyDelete
  23. Describe Amanda: girly, suka bereksperimen, suka tantangan, percaya diri, kreatif (eh, ini lebih dari lima kata ya? heheheee)
    Answer: 30 Desember 2010
    Twitter Account: @wilalalaanda
    Name: Wilanda Permaisuri
    Email: permaisuri.wilanda@gmail.com
    Prize I Want: 1

    Happy birthday, Manda!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey.. thankyou for your birthday greetings darling ;)

      Delete
  24. Describe Amanda : Good looking, smart, fashionable, humble, confidence
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @khiranii
    Name : Ranii Saputra
    Email : Novariany[dot]768[at]gmail[dot]com
    Prize I Want : 1.

    Happy Birthday Manda :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankyou dear for your birthday greetings ;))

      Delete
  25. Describe Amanda : cantik ketje badai cetar membahana
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @witrs
    Name : Wita Rosmalia S
    Email : witaunyuu@gmail.com
    Prize I Want : 1

    ReplyDelete
  26. Describe Amanda : you are so awesome girl
    Answer : 30-12-2010
    Twitter Account : @elvaderlina
    Name : elva derlina harahap
    Email : elvaderlina@gmail.com
    Prize I Want : 1

    Hi, happy birthday. Tetap jadi se-awesome yang aku lihat di linikala ya :*

    ReplyDelete
  27. Describe Amanda : To less for five word!
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @irujr
    Name : Muhammad Rifqi Saifudin
    Email : m_rifqi_s@yahoo.co.id
    Prize I Want : 1

    By the way, Happy Birthday Manda! Thank's For Your GA and Wish You All The Best ;)

    ReplyDelete
  28. Describe Amanda : Taken, Enjoy, Friendly, Funny, Stylish
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @ekaPUUTEERII
    Name : Eka Putri Wulandari
    Email : e.putriwulandari@ymail.com
    Prize I Want : (2)

    ReplyDelete
  29. Describe Amanda : Girly, Fashionable, Creative, Smart, Beautiful
    Answer : 30/12/2010
    Twitter Account : @maydhea
    Name : May D Arini
    Email : mpuss94@gmail.com
    Prize I Want : (2)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, ada yang ketinggalan, malah ke post duluan :hammer
      Happy Birthday kakak ^^ keep on success!!! ~(^^~) ~(^^~)

      Delete

  30. Describe Amanda : Fashionable, Good looking, Cheers Full, Creative, Friendly
    Answer : 30-12-2010
    Twitter Account : @oktaviamithaa
    Name : Mita Oktavia
    Email : greenchochobichocolate[at]gmail.com
    Prize I Want : 5

    Happy Birthday ya ^ ^

    ReplyDelete
  31. Describe Amanda : Stylish, Pretty, Kreatif, No-Plagiatism, up to date :D
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @mahafafa
    Name : Latifah Izmil Fauziati
    Email : elizmilfauziati@gmail.com
    Prize I Want : 4

    ReplyDelete
  32. Describe Amanda : Girly, Model, Fashionable, Beautiful, Gaul abiss
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @pspputri
    Name : putri sari
    Email : putrisari.psp@gmail.com
    Prize I Want : 1

    ReplyDelete
  33. describe Amanda : Girly, cute, baby face, fashionable, ulzzang
    answer : 30 desember 2010
    twitter account : @diaan_diuun
    name : diaan fitrianty
    email: diaan_fitrianty@yahoo.co.id
    prize I want : 1

    ReplyDelete
  34. Happy bday ya ^_^

    Describe Amanda : smart, fashionable, mandiri, talented, manis (eh mirip annisa cherrybelle) :D
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @MentionSari
    Name : Sari Widiarti
    Email : kontak[dot]sari[at]gmail[dot]com
    Prize I Want : nomer satu (karena lagi ikut reading challenge XD semoga dapat biar semakin dekat dengan garis finish reading challenge )

    ReplyDelete
  35. Describe Amanda : stylist, imut, friendly, manis, dan manja :p
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @AgusResus
    Name : Agus Hermanto
    Email : de_droomster@yahoo.com
    Prize I Want : (1)

    ReplyDelete
  36. Describe Amanda : rajin,cantik,mandiri,energik,pintar
    Answer :30 desember 2013
    Twitter Account: @era_anny
    Name: ani era selvina
    Email :annypisces48@gmail.com
    Prize I Want : no.5

    ReplyDelete
  37. wah, telat saya.. selamat ulang tahun aja deh buat yang empunya gawe...

    salam kenal

    ReplyDelete
  38. HAPPY BIRTHDAY MANDAAAAAA :))))

    Describe Amanda : A(Asik), M(Manis), AN (AN awesome girl), D (Definitely fashionable), A (A creative girl)
    Answer :30 Desember 2010
    Twitter Account: @tammizious
    Name: Tammy Adipradja
    Email : eul.utami@rocketmail.com
    Prize I Want : no. 3 (I have followed Go Go Girl Fashion, really want to buy a cute stuff from that shop :3 )

    Wish me luck! and once more, happy birthday for you... sukses selaluuuu :))))))))

    ReplyDelete
  39. Describe Amanda : AMazing, A girl who loved fashion too much, Never get boring in her life because she always enjoy her life!, Dressing her blog pinky cutie so-Desty lol, Awkward mysterious girl on the top of this blog :/
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @meliarawr
    Name : Amelia Aura
    Email : ameliaura66@gmail.com
    Prize I Want : No. 1! Im definitely a booklover lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. A-a-a! Nooooo i forgot to say HAPPY BLAST BIRTHDAY, Amanda! Keep enjoy your life, dont let boring close to you, and all the best in every big to small thing of you! ;)

      Delete
  40. Describe Amanda : STYLE ->> Stylist, Talented, YaTuhanKakAmandaCantikCreativeFashionable *satu kata ini ya kak :p, Luarbiasa, Enjoylife
    Answer : 30 Desember 2010
    Twitter Account : @cabbyy_
    Name : Sabariah Riah
    Email : sabariiah13@yahoo.com
    Prize I Want :Numb. 1. I love books so much! *rapalin mantra supaya menang*
    Btw, Happy Birthday kakak cantik! Keep success for you {} main cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey.. thanks for your birthday greetings! ;) {}

      Delete